WELLESS

Najbolja definicija wellnessa koju smo ikada pročitali, a koja u potpunosti odgovara našoj filozofiji i poimanju wellnessa, objavljena je na web stranici  knjižare za samorazvoj i wellness shopa "Nebeski dar". Pozivamo vas da je pročitate u cijelosti.

 

 

SPA & WELLNESS ZONA

Boravak u našoj spa & wellness zoni uključuje korištenje finske saune, hidromasažne kade i odmorišta s ležaljkama, uz slobodnu konzumaciju sezonskog voća, čajeva, kave i vode. Glavna prednost koju vam nudimo (u odnosu na druge wellness centre u Zagrebu) je potpuna privatnost!

Bilo da dođete sami… ili sa dragom osobom… ili s većim društvom… u našoj spa & wellness zoni uvijek ćete biti JEDINI GOSTI u svom rezerviranom terminu. A ako to posebno naglasite, omogućit ćemo vam i potpuno privatni boravak u našoj spa & wellness zoni (bez osoblja!). Za to vrijeme, uz opuštajuću glazbu na raspolaganju vam je izbor poticajnog štiva iz naše biblioteke. 

Ako želite, možete uživati i u masaži, peelingu, kupki ili nekom od ostalih tretmana iz naše ponude (uz doplatu).

IDEJA PLUS :

Umjesto odlaska na kavu ili čaj, prijateljici ili mami poklonite masažu i boravak u spa & wellness zone (a čaj dobijete kod nas

 

☺). Zatražite posebnu ponudu za tematske proslave (godišnjice braka, djevojačke večeri)…

 

Kupnjom poklon bona, boravak u spa & wellness zoni možete darivati dragoj osobi.

Radujemo se vašem dolasku, uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu.