top of page
Image by Camille Brodard

Masaže

Masaža je najčešće primjenjivan i najučinkovitiji oblik aromaterapijskih tretmana. Danas, kada je način života iscrpljujuć i stresan, uloga masaže zauzima sve veće mjesto među terapijskim metodama kao i u svijesti čovjeka.

masze
45 min / 29,80€
60 min / 39,80€

Ugodna masaža hladnoprešanim, nerafiniranim biljnim uljem. Iscjeljujuća moć dodira oduvijek je poznata… a danas i suvremena znanost potvrđuje mnoge blagotvorne učinke masaže na tijelo i duh. Masaža poboljšava cirkulaciju, regulira krvni tlak, stimulira limfu, potiče detoksikaciju, regulira probavu, jača imunosustav, olakšava bolove, reducira stres, stvara osjećaj zadovoljstva i duboke relaksacije… a u komunikacijskom smislu, simbol je prisnosti i povjerenja. Danas zauzima sve značajnije mjesto među holističkim metodama kojima djelujemo na naše fizičko i ne-fizičko zdravlje.

Medicinska masaža

45 min/ 27,00€

60 min/ 37,00€

90 min/ 50,00€

Njegujuća, ugodna masaža maslinovim uljem, koje je oduvijek je bilo sinonim za prirodnu njegu tijela, kose i noktiju. Ono hrani, energizira i zateže kožu, a svojim mirisom podsjeća na more…
I… ne žurite s tuširanjem odmah nakon masaže. Tako ćete njezin blagotvorni učinak osjetiti još dugo, dugo...

Masaža maslinovim uljem

45 min/ 29,80€

60 min/ 39,80€

90 min/ 55,00€

Masaža prirodnim, nerafiniranim, hladno prešanim biljnim uljima u koja dodajemo eterična ulja aromaterapijske kvalitete. Izbor biljnih i eteričnih ulja prilagođen je individualnim potrebama i željama svakog klijenta. U uvodnom razgovoru recite nam kako se osjećate i kakvu masažu želite: opuštajuću i njegujuću masažu… masažu detoks uljima ili masažu za umorne mišiće… masažu koja balansira, uzemljuje ili energizira...
Učinite nešto za sebe. Tijelo i duh će vam biti zahvalni.

Aroma masaža

45 min/ 27,00€

60 min/ 37,00€

90 min/ 50,00€

Iscjeljujuća, detoks masaža hladno prešanim biljnim uljima koja su oplemenjena eteričnim uljima aromaterapijske kvalitete, uz dodatak sušenih listića bosiljka kojima se vrši nježni piling učinak.
Ova masaža očistit će kožu i dubinski je nahraniti.
Ne žurite s tuširanjem odmah nakon masaže, kako biste do kraja iskoristili njezin blagotvorni učinak na cijelo tijelo.

Piling masaža

45 min/ 27,00€

60 min/ 37,00€

90 min/ 50,00€

Masaža grijanim uljima

Posebno ugodna, okrepljujuća masaža toplim biljnim uljima, uz dodatak eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete, te arganovog ulja.
Drvo argana ulje raste samo u jugozapadnom dijelu Maroka. Sveprisutno je u životu Berbera koji ga zovu „drvo života“. Ovo ulje sadrži vrlo visoke količine nezasićenih masnih kiselina, uključujući  i linoleinsku kiselinu, koja štiti i regenerira kožu, sprečava sušenje kože i gubitak elasticiteta, sprečava nastanak bora. Tako koža uslijed upotrebe arganovog ulja postaje mekša i zategnutija, te se usporava proces starenja kože.
Odličan izbor za hladne, tmurne i vlažne dane, jer grije dubinski i donosi tračak sunca u sve naše pore, te izrazito opušta. Hrani kožu izvana, ali dopire duboko u nutrinu.

Masaža kokosovim uljem

Kokosovo ulje na sobnoj je temperaturi krutina (ukoliko je tekuće to je znak da je rafinirano ili frakcionirano). Bogato je laurinskom kiselinom. Izvrstan je za njegu kose, a zbog specifičnog mirisa vrlo je ugodan kod masaže. Koža nakon nanošenja kokosovog ulja postaje glatka i svilenkasta.
Kod pripreme mješavine za masažu, u kokosovo ulje dodajemo eterična ulja aromaterapijske kvalitete, koja još dodatno obogaćuju blagotvorni učinak na kožu. Preporučamo ovu ugodnu, finu, njegujuću masažu za hladne dane.

45 min/ 27,00€

60 min/ 37,00€

90 min/ 50,00€

45 min/ 27,00€

60 min/ 37,00€

90 min/ 50,00€

Opuštajuća, ugodna masaža toplim pripravkom od nerafiniranog, hladno prešanog, biljnog ulja i prirodnog meda. Prilikom masaže medom čiste se pore na koži, poboljšava se cirkulacija, opuštaju se ukočeni mišići i stimulira limfni sustav. Nakon ove masaže koža je obnovljena, nahranjena i vrlo meka.

Masaža medom

45 min/ 29,80€

60 min/ 39,80€

90 min/ 55,00€

Na ovu masažu, koju smo osmislili posebno za Žene, izuzetno smo ponosni. Masaža se vrši hladno prešanim biljnim uljem, uz dodatak “ženskih” eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete, koja ćemo iz široke lepeze eteričnih ulja odabrati posebno za Vas, uzimajući u obzir Vašu osobnost, karakter i trenutno stanje organizma.
O djelovanju eteričnih ulja na naše fizičko i ne-fizičko tijelo mogli bismo naširoko pričati… ali ukratko, primit ćete umirujuću ili poticajnu, njegujuću ili energičnu, “detoks” ili antistresnu ( ili pomalo sve od toga…), ali u svakom slučaju izuzetno ugodnu masažu uljima koja podržavaju žensku, “mjesečevu” yin energiju u Vama, a koju mi žene tako često potiskujemo duboko u sebi. Simbolika Lune kao općeg načela ženskosti podsjeća nas na snagu koja ne samo da “upravlja” mjesečevim mijenama, nego čak i “pomiče oceane” izmjenom plime i oseke ! U prenesenom smislu, energija Lune potiče duhovnu preobrazbu, povjerenje u vlastiti životni put, donošenje pravih odluka, kreativnost i nove početke... Ukratko, osnažuje nas za povratak sebi i svojoj pravoj prirodi.
Masaža završava polaganjem vrućeg ručnika i Nebeskih kuglica uzduž kralježnice, za dodatno osnaženje tijela i jako dobar osjećaj. Drage Žene, poklonite same sebi ovu masažu kad god zaželite podržati nježnu, a tako snažnu, jedinstvenu osobu u sebi... A vi, dragi Muškarci, budite hrabri i poklonite ovu masažu Posebnoj Ženi u svom životu…

Luna masaža

45 min/ 29,80€

60 min/ 39,80€

90 min/ 55,00€

Sonne masaža

Onako kako smo Luna masažu namijenili posebno Ženama, tako smo ovu, Sonne masažu, smislili upravo za Muškarce. Masaža se vrši nerafiniranim, hladno prešanim biljnim uljem, uz dodatak eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete koja će, već prema potrebama i stanju organizma, neke klijente relaksirati, neke centrirati i uzemljiti, nekima olakšati bolove u mišićima… ali će zato svakoga od Vas osnažiti i stabilizirati, te na prirodan način podržati onu mušku, “sunčevu”, yang crtu Vaše osobnosti. Masaža završava polaganjem vrućeg ručnika uzduž kralježnice, za dodatno osnaženje tijela i jaaaako dobar osjećaj.
Dragi Muškarci, dođite na ovu masažu sami… ili, još bolje, ovo posebno iskustvo podijelite s Posebnom Ženom u vašem životu.

Masaža uljem konoplje

Konopljino ulje je zbog svog specifičnog sastava i visoke koncentracije prirodnih antioksidansa, nezasićenih masnih kiselina, vitamina i raznih drugih značajnih sastojaka, ulje koje ima izrazito povoljan učinak na zdravlje organizma kad se uzima kroz hranu. Sprečava prebrzo starenje, jača imunitet i krvožilni sustav, pomaže izgaranje nezdravih masnoća u tijelu itd. Od svih hladno prešanih ulja, konopljino ulje je najbolji „čistač“ organizma. To je jedino biljno ulje koje sadrži idealan omjer omega-3 i omega-6 nezasićenih masnih kiselina.
Riječ je o esencijalnim masnim kiselinama koje čovjek ne može sam proizvesti i stoga ih je nužno unositi u svakodnevnoj prehrani, a vrlo su bitne za rad krvožilnog sustava, srca i mozga. Hladno prešano ulje konoplje sadrži oko 75% višestruko nezasičenih masnih kiselina koje su jako bitne za naš organizam: izvor su energije, štite od infekcija jer potiču proizvodnju antitijela, gradivni su element tkivne masti, mozga i služe kao otapalo vitamina A, D, E i K i sl.
Kod nanošenja na tijelo u sklopu masaže, hladno prešano ulje konoplje ima izuzetno blagotvorni učinak na kožu i kosu. Važno je napomenuti da ta vrst ulja ne sadrži zabranjeni THC.

45 min/ 27,00€

60 min/ 37,00€

90 min/ 50,00€

Lomi lomi masaža

Na havajskom jeziku ime ove masaže navodno znači “ruke koje ljube”, odnosno (prema drugom prijevodu) "ruke koje vole". Prema trećem prijevodu, Lomi na havajskom jeziku znači „stiskati, trljati, mijesiti“, a Nui znači „važno, jedinstveno, veliko“. Bez obzira na različita tumačenja imena ove masaže, ovo je drevna havajska masažna tehnika koja opušta, brzo uklanja napetost, obnavlja zdravlje i daje osjećaj sreće. Temelji se na havajskoj filozofiji koja smatra da sve što postoji teži harmoniji i ljubavi. Havajski koncept ljubavi se temelji na ideji prihvaćanja, naklonosti i opraštanja. U masaži se najviše koriste laktovi i podlaktice kojima se rade dugi, spori pokreti koji nalikuju kretanju kroz vodu, a radi se i lagano istezanje tijela. U Kreativnom centru Luna ovu masažu vršimo toplim uljem, uz umirujuću glazbu. Dodiri ove jedinstvene masaže istovremeno su snažni i nježni, umiruju i nadražuju tijelo poput morskih valova, dubinski opuštaju i oslobađaju životnu energiju da ponovno može teći tijelom bez zastoja. Tretmanom se otklanjaju ne samo tjelesne blokade koje zarobljavaju protok energije, već i negativne emocionalne ideje, kao i obrasce koji čuče pohranjeni u tijelu bez našeg pristanka. Sjajan način oslobađanja stresa i napetosti, smanjivanja kronične boli i umora. Ljubitelji Lomi Lomi Nui masaže kažu da ovo nije samo fizičko iskustvo, jer se opuštanjem blokiranih dijelova tijela i usmjeravanjem energije u novom pravcu te zacjeljivanjem emocionalnih i fizičkih rana, omogućava iscjeljenje na mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou. No, bez obzira na ovo tumačenje, ova masaža je vrlo, vrlo ugodna. Jednom kad je probate, vjerojatno ćete joj se opet vraćati.

60 min / 39,80€
90 min / 55,00€

Masaža 4 elementa

60 min / 39,80€
90 min / 55,00€

Ovu masažu smo sami osmislili, inspirirani i fascinirani snagom 4 elementa (Voda, Vatra, Zemlja i Zrak) kojima smo svakodnevno okruženi, a da na njih uglavnom ne obraćamo pažnju. Masaža se vrši toplim (hladno prešanim, nerafiniranim) biljnim uljima, uz dodatak finih (kvalitetnih, kemotipiziranih) eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete… a objedinjuje i povezuje više masažnih tehnika: klasična masaža, hot stone, lomi lomi nui masaža.
Tako će vas elementi Voda i Zrak (uz dodatak cvjetne vodice koju ćemo raspršiti po vama, te uz vrtloženje zraka ručnikom) razlepršati, razbistriti, osvježiti i opustiti, te podsjetiti kako je lijepo kad vam stvari uglavnom idu lako i od ruke… Zemlja i Vatra (potpomognuti toplim vulkanskim kamenom, grijanim biljnim uljima i uzemljujućim eteričnim uljima) će vam odaslati toplu, podržavajuću, gotovo majčinsku energiju koja će vas okrijepiti, osnažiti, uzemljiti, približiti Sebi i povezati s unutrašnjim bićem, te pomoći u donošenju važnih odluka...

Energetska masaža

Tehnika masaže kojom se dlanovima pritišće odnosno polaže na određene dijelove tijela u cilju ispravljanja neravnoteže energije tijela, a radi očuvanja zdravlja ili pomoći u liječenju. Iako suptilni pokreti, energetski je izuzetno snažna masaža koja potiče unutarnje organe na rad.  Masažom potiče se tijelo da aktivira svoje prirodne sposobnosti da spriječi, odnosno iscjeljuje oboljenja. Pažljivim stimuliranjem određenih točaka utječe se na sve sustave primatelja, posebno na probavni, nervni, cirkulacijski, koštani, endokrini i mišićni.

Dodirom koji se s iskustvom senzibilizira, mogu se ustanoviti nepravilnosti u radu pojedinih organa, tjelesna temperatura i protok energije. Obnavljaju se potencijali organizma i to primarno na energetskoj, a onda i na svim ostalim razinama tijela.

 

Poslije energetske masaže čovjek se osječa opuštenije, vedrije, i odmornije. Iako se ovom masažom ne troše kalorije, redovitom masažom može se preoblikovati tijelo, jer se njome učvršćuju mišići, povećava elastičnost tijela, a koža postaje čišća i sjajnija.

45 min/ 29,80 €

60 min/ 39,80  

90 min/ 55,00 €

60 min / 50,00€
 

Za zapadnjake je ovaj tretman vjerojatno jedan od najegzotičnijih. Podrazumijeva lijevanje tekućine u tankom mlazu na čelo i sljepoočnice, koja ovisno o problemu koji se tretira može biti toplo ljekovito ulje, mlijeko ili mlaćenica. Ulje, koje se najčešće primjenjuje, najprije se stavlja u posebnu posudu postavljenu iznad glave klijenta koji ispod nje leži. Terapeut određuje pod kojim kutom i s koje visine se mlaz usmjerava na čelo, ovisno o problemima koji se kod klijenta manifestiraju. To je vrlo opuštajuća i revitalizirajuća metoda, a preporučuje se kod migrena, glavobolja, mentalne napetosti, nesanice, problema s pamćenjem i općenito kod neuroloških i psihičkih poremećaja. Odlično djeluje i kod bolesti vrata, očiju, ušiju, nosa i grla te kod visokog krvnog tlaka. Ovaj tretman je pravi izbor za ljude koji su neprestano napeti i rade stresne poslove. Iznimno brzo smiruje um i potiče san. Dodajmo da shirodara može djelovati i na manje ozbiljne estetske probleme poput opadanja i pucanja kose ili preranog sijeđenja koji opterećuju današnjeg čovjeka.

Shirodara

Zvučna masaža tibetanskin zdjelama

60 min/ 37,00 €

90 min/ 50,00 €

120 min/ 86,00 €

Zvučna masaža pomoću pjevajućih tibetanskih posuda zasniva se na drevnoj istočnjačkoj 5000 godina staroj mudrosti. U Kreativnom centru Luna zvučna masaža se kombinira s ručnom masažom. Prije masaže uljima, a i nakon nje, terapeut stavlja posude na tijelo i oko tijela, te ih pomiče u smjeru meridijana i svira na njima. Posuda emitira široki spektar tonova visoke frekvencije, na temelju kojih se šire vibracije zvuka, koje ne samo da čujemo, nego ih doživljavamo i fizički po tijelu.
Ova masaža djeluje na duboku relaksaciju i regenerira tijelo. Uravnotežava lijevu i desnu polutku mozga, a pomoću vibracija utječe na povećanje životne energije i stvaralačke snage. Spontano se iz našeg tijela uklanjaju štetne tvari i poboljšava cirkulacija krvi i limfe. Prije tretmana preporuča se da klijent definira namjeru s kojom kreće u tretman. To može biti jednostavna usredotočenost na sadašnji trenutak, ili osvještavanje neke namjere, ili molitva... Klijent tijekom tretmana dolazi do uvida i iscjeljuje sam sebe, dok je terapeut samo svjedok procesa.
Nakon tretmana preporuča se piti puno tekućine (vode ili čaja) kako bi se toksini otplavili iz tijela.

Anticelulitna masaža

30 min / 20,00 €
 

Tehnika za rješavanje celulita ima za cilj smanjiti količinu masnih stanica, poboljšati krvotok, vratiti elastičnost i tonus vezivnog tkiva te stimulirati izlučivanje otpadnih tvari iz organizma. Nezdrav i nepravilan način života (nedovoijno uzimanje tekućine, nepravilno disanje, premorenost), neodgovarajuća ili preobilna prehrana, nedovoljna fizička aktivnost, stresovi, zagađen zrak i hrana - sve to pogoduje nastajanju celulita. To rezuitira poremećajem probave, zatvorom i slabom cirkulacijom.

Celulit se stvara u vezivnom tkivu, a sastoji se od masnoće, vode i otpadnih toksičnih tvari. Kroz masno vezivno tkivo neprestano kruže hranjive tekućine: voda, krv, limfa, koje njima raznose kisik i hranjive sastojke čisteći ga od štetnih tvari. Promjene nastaju kada je usporen proces otklanjanja otpadaka. Celulit nastaje onda kada organizam nije u stanju osloboditi se od otrovnih tvari. Zbog toga vezivna tkiva zasićena vodom i otpacima debljaju, postaju tvrda i stvaraju nepokretne džepove koji nabujaju dok se ne pretvore u tkivo slično narančinoj kori.

Masaža povećava dobre strane vježbe. Masirati možemo određene celulitne otekline na pojedinim područjima tijela kako bi smo izravno djelovali na cirkulaciju krvi. Osobito pomaže onim dijelovima tijela na koje se teško utječe vježbanjem kao što je unutrašnja strana koljenja ili gornji vanjski dio bedara. Masažom se može točno prići ugroženom području i prilagoditi intenzitet dodira individualnim pristupom.

Da bi se postigli najbolji rezultati, anticelulitna masaža preporučuje se tri puta tjedno u razdoblju od tri mjeseca, te svakodnevno umasiravati koktel hladno prešanih ulja koji se po točnoj recepturi radi sa svrhom lakšeg razbijanja masnih stanica , kako bi se postigli vidljivi rezultati, radi održavanje postignutog stanja preporuča se i kontrola  i način prehrane, kao i sportsko-rekreativna aktivnost.

Jedinstvena je tehnika masaže, kombinacija blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i prekrasne, mirisne podrške hladno prešanim eteričnih ulja. Blagotvorna svojstva toplog kamena poznata su već tisućama godina, a u drevnim civilizacijama toplo se kamenje koristilo u obredima, dijagnostici i liječenju bolesti.
Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.
Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost s prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. To je tretman koji liječi tijelo, um i dušu. Za vrijeme trajanja tretmana klijent se potpuno opušta. Toplo bazaltno kamenje u kombinaciji s blagodatima hladno prešanih eteričnih ulja pruža jedinstven doživljaj opuštanja koji istovremeno pojačava cirkulaciju, potiče uklanjanje viška tekućine kao i nepoželjne otrovne tvari koje se nakupljaju u tijelu.
Za masažu toplim kamenjem koristi se bazaltno kamenje vulkanskog podrijetla, crne ili tamnosive boje, a zbog prisutnosti nekih elemenata može biti i zelenkast. Pronalazi se u vodi ili presušenim koritima rijeka. Stoljetno djelovanje vode učinilo je kamenje zaobljenim i glatkim, pogodnim za masiranje. Bazaltno kamenje idealno je za ovu vrstu tretmana zbog svog specifičnog toplinskog kapaciteta koji je vrlo visok te polaganog otpuštanja topline za vrijeme tretmana. Veća gustoća kamena i njegovo bogatstvo mineralima željeza i magnezija čine ga pogodnijim za tretmane.

Hot stone masaža

45 min/ 29,80 €

60 min/ 39,80 €

90 min/ 55,00 €

60 min / 45,00 €
90 min / 60,00 €

Čokoladna masaža ima blagotvorni učinak na naša osjetila koja se u terapiji već puno godina upotrebljavaju. 
Arome koje čokolada sadrži potiču opuštanje tijela zbog lučenja endorfina i enkefalina. Ovi sastojci neki zovu “HORMON SREĆE” koji su glavni “krivac” za dobro osjećanje nakon čokoladne masaže.

Osjećaj je istovjetan kao kada smo se prvi put zaljubili.

Terapija čokoladom je jedinstven tretman za ljepotu i dobar osjećaj, koji ostavlja kožu bogato nahranjenom, mirišljavom, mekom i čokoladno baršunastom.

I dok ste obavijeni čokoladnom smjesom vama preostaje jedino odmarati se i uživati u čarobnim pokretima masaže.

Sastojci i u ovoj masaži su 100% organski sirovi kakao bogat magnezijem, važnim aminokiselinama, krcat antioksidantima i fitonutrijentima, ekstra djevičansko kokosovo ulje bogato laurinskom kiselinom i eterično ulje naranče koje djeluje kao antidepresiv, antiseptic, stimulator cirkulacije i probave, ublažava bolove, štiti i pomlađuje kožu.

Čokoladna masaža

Masaža mineralom od pradavnih kristalnih soli iz dubina planinskog lanca Himalaje, te upotpunjenja glazbe planetarnih gongova i tibetanskih zdjela kojima je također domovina Himalaya, negativno ionizirani zrak s vrijednim mineralima i mikroelementima stvorit će svu autentičnost tajanstvene, iscijeljujuče i močne Himalaye.

Masaža koja pozitivno djeluje na kožna oboljenja i oboljenja dišnih putova. Nekoliko istraživanja potvrdilo je uspješnost u ublažavanju simptoma:

- kašlja
- astme
- peludne groznice
- poremećaja sna

- raznih alergija
- neurodermitisa
- pomoč pri mršavljenju
- i drugih organskih oboljenja. 

Sa svakim pokretom kroz masažu dobivate vrijedne minerale kao što su: jod, magnezij, kalcij, kalij, brom, željezo i mnogi drugi, dok će vibracije planetarnih gongova dovesti nas u stanja "budnog sanjanja" te opustiti i osnažiti na svim poljima kako energetskog , tako i tjelesnog stanja

60 min / 39,80 €
90 min / 55,00 €

Masaža himalajskim slanim kamenjem

Masaža magnezij kloridom

Ugodna masaža koju smo osmislili upravo za što efikasniju eliminaciju bolova, a koja izuzetno pozitivno djeluje na upalu mišića, bolnu kralježnicu i zglobove.
Svakim pokretom kroz masažu dobivate vrijedne minerale magnezij klorida koji su neophodni za opuštanje bolnih mišića, bolova kralježnice i zglobova.
Iscjeljujuća moć dodira oduvijek je poznata dok magnezij klorid koji je izrazito važan pri procesu oporavka od treninga te smanjenja učestalih bolova i grčeva izvrsno se nadopunjuju.

• oslabljenu apsorpciju vitamina i minerala

• nepravilnu – nepotpunu probavu

• povećanu podložnost na neželjene bakterije, viruse i gljivice koji prolaze kroz crijeva

Navedene prednosti proizlaze iz povećanog sadržaja klorida koja je dovoljna da poveća proizvodnju želučane kiseline i time poveća apsorpciju samog magnezija te poboljša ukupnu učinkovitost probave. Na taj način se stvara povoljno okruženje za asimilaciju kritičnih mikronutrijenata važnih za zdravlje. Magnezijev klorid blagotvorno utječe na zdravlje i okuplja mnogo zadovoljnih korisnika.

Magnezij doprinosi:

održavanju zubi i kostju,

smanjenju iscrpljenosti i umora,

normalnoj funkciji mišića,

normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

45 min / 29,80 €
60 min / 39,80 €
ind
spa.webp

ROMANTIČNI WELLNESS PAKET  S MASAŽAMA

*za dvije osobe

Ova romantična ponuda uključuje dvije masaže od 45 minuta;
-2 sata i 15 min SPA zone (finska sauna, hidromasažna kada)
-Aroma/sol kupka s dodatkom eteričnih ulja); 
-Aroma/sol peeling cijelog tijela
-Relax room u kojoj ćete biti jedini gosti uz slobodnu konzumaciju čajeva i voća!

3 sata sa popustom/99,00 €
Sauna
sauna

Kleopatrin kraljevski tretman

  • Opuštanje u hidromasažnoj kadi sa aroma/sol kupkom i "Blossom herbal tea" (čajem Aloe vere)

  • Aroma/peeling himalajskom soli 

  • Detox organizma u aroma/finskoj sauni

  • Energetska/opustajuća masaža četiri elementa

  • 100% prirodni lifting lica i vrata za revitalizaciju kože na bazi Aloe vere

*Za dvije osobe u trajanju od 3 sata i 30 min

3,5 sata/ 140,00 €

Tretman (peeling)
(1 osoba)

20,00 €
60 min/ 30,00 €

Kupka za tijelo u
hidromasažnoj kadi

(1-2 osobe)

60 min/ 120,00 €

Individualni zvučni tretman
(1-2 osobe)

sauna

Sauna

Finska sauna je tradicionalni oblik znojenja radi održavanja zdravlja.
Redovitim odlascima u saunu možemo mnogo učiniti za zdravlje organizma.

Učinci saune na tijelo i um su višestruki.

60 min/ 27,00 €

Hot Sauna
Copyright 2022  Ⓒ Holistički centar Luna
bottom of page