O NAMA

Kreativni centar “Luna” osmišljen je kao centar za poticanje cjelovitog razvoja čovjeka i promicanje humanog, zdravog i prirodnog načina življenja, s ciljem poboljšanja kvalitete života na zdrav i kreativan način.
U poplavi pesimizma, crne kronike, “recesije” i općenito negativističkog poimanja Svijeta i Sebe, postoje ljudi koji gledaju šire i žele više. Mi smo jedni od “onih” koji vjeruju da, katkada upornim radom na sebi, a katkada jednostavnim “puštanjem”, možemo učiniti puno za sebe, a time i za sve oko nas.
A cilj je “samo”: biti sretan, voljeti drage ljude… i raditi ono što voliš.


Ne, ne hodamo po oblacima ! Čvrsto stojimo na Zemlji… ali smo svjesni činjenice da ključ promjene nije TAMO I NEKAD, nego OVDJE i SADA. I iako možda ne znamo uvijek KAKO, već smo puno učinili ako znamo ŠTO tražimo, i ako postavimo prava pitanja. A odgovori… oni će se već pojaviti kad dođe vrijeme.
Za čime tragamo? Za znanjima koja nam olakšavaju povratak sebi i svojoj pravoj prirodi, za istinama koje podržavaju našu cjelovitost, sklad i ljepotu… za mudrostima koje pomažu da se spoznamo i budemo sretni.


Područja koja “prebiremo” u potrazi za takvim znanjima i mudrostima:
… zvukoterapija, grupni i individualni zvučni tretmani u dvorani i u vodi…
… aromaterapija, prirodna kozmetika, masaža, energetski tretmani, zdrava hrana… pa razni načini opuštanja, poniranja u sebe i istraživanja…
… ima tu i malo umjetnosti, knjiga i slika… i bubnjanja…
… a i koječega još … samo što nije lako odmah sve nabrojati!


U sklopu poticanja cjelovitog, zdravog i kreativnog življenja pozivat ćemo vas na predavanja i radionice, seminare i tečajeve iz ovih (i drugih) područja… i ponuditi vam raznovrsne wellness usluge. Kad se čovjek osjeća dobro (“well”), kad mu je lijepo i ugodno… onda se i razmjena odvija nesmetano: lako dijelimo s drugima i sa Svijetom ono što imamo… a primamo ono što trebamo.
Nadamo se da ćete među ponuđenim pronaći nešto za sebe.

 

I, na kraju, ostajemo otvoreni za sve vaše primjedbe, pozitivne i negativne kritike, upite i savjete.
Recite nam (ili nam napišite) što smatrate da bi trebalo poboljšati, koje usluge biste željeli koristiti, kakva predavanja biste željeli poslušati, na kakvim radionicama sudjelovati…

 

Radujemo se vašem dolasku (uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu).

Zoran Malin
Karmen Malin

Moto: Udahni punim plučima i živi život

Zoran Malin, energoterapeut, zvukoterapeut, maser, bioenergetičar, praktičar energetskog čišćenja prostora, svoje znanje stekao kod najvećih gong majstora na svijetu (g. Don Conreaux) i na Academie Peeter Hees-a.
Sudionik "Velikog humanitarnog GONG koncerta" u Zagrebu, najvećeg ikad održanog koncerta takve vrste na svijetu (preko 700 posjetitelja).
Svira perkusijske, puhačke i mnoge druge instrumente (flaute, bubnjeve, gongove, meditaton pan i druge drevne instrumente).
Jedan od osnivača i voditelj kreativnog centra Luna koji djeluje na području cjelovitog, zdravog i kreativnog življenja na svim nivoima.
Pokretač održavanja zvukoterapijskih tretmana (zvučnih kupki) u komercijalnim auto kampovima na Jadranu, te u zatvorenim bazenima u Hrvatskoj.
Izuzetno uspješne rezultate postiže trosatnim zvučno-energetskim tretmanom kojeg je osobno razvio kroz višegodišnju praksu.
Održava radionice iz područja zvukoterapije i masaže.

Karmen Malin, zvukoterapeut praktičar, maser.


U svijet alternative ulazim upravo pohadjanjem Zoranovih tretmana, a vrlo brzo i njegovih radionica na području zvukoterapije koje su mi otvorile nove spoznaje kako samu sebe tako i svijeta u kojemu živim.

 

Od ljeta 2013. kao asistent aktivni sam sudionik mnogih gong radionica, te ubrzo mi postaje jasno da se i  "profesionalno" želim posvetiti zvuku, vibraciji, a time i pomaknuti svoju percepciju postojanja.

 

Polaznik sam istih radionica u Kreativnom centu Luna, te izuzetno sretna sto sam ubrzo postala i dio tog tima.. <3

Nika Ban

Alternativne spoznaje života i samog pronalaženja u njemu   započeo je završetkom škole za masera i aromaterapeuta 2008.godine.Nastavlja se   putovanjem u Indiju i upoznavanjem Ayurvede u kojoj sam pronašla sve što mi je nedostajalo i savršeno povezala  sa znanjem aromaterapije. Nakon povratka upisujem školu i bioenergije i samospoznaje , koja me dalje uvodi u svijet zvukoterapije.
Zvukoterapiju učim i usavršavam kod gong  mastera zvukoterapeuta Zorana Malina Mravunca u Kreativnom Centru Luna.
Pronašla sam se u potpunosti  zvukoterapiji, kombinaciji masaže i zvuka i mirisa , koja  daje cjelovit pristup i lijeći na svim razinama.
Dosadašnja znanja otvorila su mi novu percepciju postojanja, te probudile mnoge apetite za mojim daljim usavršavanjem i rastom.