top of page

Naša priča

Balancing Rocks

Kreativni centar “Luna” osmišljen je kao centar za poticanje cjelovitog razvoja čovjeka i promicanje humanog, zdravog i prirodnog načina življenja, s ciljem poboljšanja kvalitete života na zdrav i kreativan način.
U poplavi pesimizma, crne kronike, “recesije” i općenito negativističkog poimanja Svijeta i Sebe, postoje ljudi koji gledaju šire i žele više. Mi smo jedni od “onih” koji vjeruju da, katkada upornim radom na sebi, a katkada jednostavnim “puštanjem”, možemo učiniti puno za sebe, a time i za sve oko nas.
A cilj je “samo”: biti sretan, voljeti drage ljude… i raditi ono što voliš.

Ne, ne hodamo po oblacima ! Čvrsto stojimo na Zemlji… ali smo svjesni činjenice da ključ promjene nije TAMO I NEKAD, nego OVDJE i SADA. I iako možda ne znamo uvijek KAKO, već smo puno učinili ako znamo ŠTO tražimo, i ako postavimo prava pitanja. A odgovori… oni će se već pojaviti kad dođe vrijeme.
Za čime tragamo? Za znanjima koja nam olakšavaju povratak sebi i svojoj pravoj prirodi, za istinama koje podržavaju našu cjelovitost, sklad i ljepotu… za mudrostima koje pomažu da se spoznamo i budemo sretni.

Yoga by the Ocean

Područja koja “prebiremo” u potrazi za takvim znanjima i mudrostima:
… zvukoterapija, grupni i individualni zvučni tretmani u dvorani i u vodi…
… aromaterapija, prirodna kozmetika, masaža, energetski tretmani, zdrava hrana… pa razni načini opuštanja, poniranja u sebe i istraživanja…
… ima tu i malo umjetnosti, knjiga i slika… i bubnjanja…
… a i koječega još … samo što nije lako odmah sve nabrojati!

942832_530471367000027_2019754366_n.jpg

Moje ime je Zoran Malin

Zoran Malin, energoterapeut, zvukoterapeut, maser, bioenergetičar, praktičar energetskog čišćenja prostora, svoje znanje stekao kod najvećih gong majstora na svijetu (g. Don Conreaux) i na Academie Peeter Hees-a.
Sudionik "Velikog humanitarnog GONG koncerta" u Zagrebu, najvećeg ikad održanog koncerta takve vrste na svijetu (preko 700 posjetitelja).
Svira perkusijske, puhačke i mnoge druge instrumente (flaute, bubnjeve, gongove, meditaton pan i druge drevne instrumente).
Jedan od osnivača i voditelj kreativnog centra Luna koji djeluje na području cjelovitog, zdravog i kreativnog življenja na svim nivoima.

Moje ime je Karmen Malin

zvukoterapeut praktičar, maser.


U svijet alternative ulazim upravo pohadjanjem Zoranovih tretmana, a vrlo brzo i njegovih radionica na području zvukoterapije koje su mi otvorile nove spoznaje kako samu sebe tako i svijeta u kojemu živim.

 

Od ljeta 2013. kao asistent aktivni sam sudionik mnogih gong radionica, te ubrzo mi postaje jasno da se i  "profesionalno" želim posvetiti zvuku, vibraciji, a time i pomaknuti svoju percepciju postojanja.

 

Polaznik sam istih radionica u Kreativnom centu Luna, te izuzetno sretna sto sam ubrzo postala i dio tog tima.. <3

09e1b5_e87dfe0def1a4c5681208aaf690e0251.webp
Copyright 2022  Ⓒ Holistički centar Luna
bottom of page