UTISCI

 

Karmen Taušan, 36

 

Moj prvi boravak u Luni pamtit ću zauvijek...

Bio mi je rođendan i nazvala me sestra da mi čestita i uruči poklon.

Poklon je bio energetski tretman kod Zorana u Kreativnom centru ,, Luna ", kojemu sam se jako veselila, jer sam čula, a i sama osječala da je to nešto novo i mistično, te meni potrebno....

Do tada moj život je bio prožet tugom i depresivnim stanjima u kojima sam se povlačila u sebe i bila nesretna, jednostavno nisam uživala u životu i to moje negativno stanje  utjecalo je loše i na ljude koji me okružuju, bila sam toga svjesna, ali ni tada mi nije uspjevalo da se izvucem iz tog sivila i negativne  energije.

Sam dolazak u Lunu bio je pun pogodak za mene, osječala sam se dobrodošlo, osjetila sam pozitivno ozračje kojim je ispunjena Luna, kao  i veliko srce Zorana koji je bio tako pristupačan i srdačan,osoba koja uljeva povjerenje.

Mirisi eteričnih ulja, svijeće i cijelokupni ambijent učinili su svoje-opustila sam se uz fantastčnu masažu isprepletenu čvrstim i nježnim pokretima Zoranovih ruku, te se prepustila predivnom putovanju emocija koje su na momente bile i veoma teške i mučne, a koje je trebalo posložiti u simbolični ormar. Teške i mucne iz razloga sto je cesto upravo sama spoznaja sebe i istine o sebi i svom životu ponekad najteže.  a kad se sa time uocis tada je sve mogo lakše.

Tretman je bio izuzetno dojmljiv i  kao takav potaknuo je slapove emocija. Bilo je tu suza koje su nezaustavljivo tekle, ali bile su to suze olakšanja,  otpuštanja i oprosta, suze koje su odnjele tugu iz mog života. A time i napravile mjesta za  novu radost, smijeh, toplinu i ljubav u njemu..Teško je riječima opisati stanje kako sam se osječala nakon tretmana ali osječala sam se preporođeno, pomalo u oblacima, zadovoljna, puna ljubavi za sebe i druge.

Otvorile su mi se nove dimenzije gledanja na život, osječaj sreće i unutarnjeg  mira.

Danas dva mjeseca kasnije smatram se da sam sretna žena koja zna što hoće i spremna je to i ostvariti. Otvoreni su mi novi  vidici,  a snovi  postaju stvarnost.

Depresije su sada nešto daleko iza mene.

Moj život  je danas ispunjen novim izazovima kako u poslovnoj karijeri, tako i opcenito u zivotu.

Dižem se odmorna i vesela, takva odlazim i vračam se sa posla, sa radnim obavezama lakše se nosim, isto tako zaspim  i budim se sa lijepim mislima.

Vesele me i raduju sitnice koje prije nisam niti osječala niti sam ih primjecivala,  iako su i tada bile oko mene.  Naučila sam gledati na život pozitivno i to osjecaju osobe iz mog zivota. Želim živjeti život, a ne biti rob života. Želim se smijati i i radovati, a tretman u Luni i Zoran mi je upravo to uspio otvoriti.

Hvala ti Zorane što postoji  tako divno biće kao što si ti i što si mi pomogao da mijenjam svoj život. Znam da je to proces i ta to traje, ali imam svo vrijeme ovoga svijeta da u tome i uspijem.

Neizmjerno sam ti zahvalna na tome !!! Uvijek ču se vračati u "Lunu",moj dom za dušu i tijelo.

 

L.G. 48

..Trosatni tretman Luna..

 Još mi u ušima odzvanja udarac vrata koji poput gonga odjekuje dugim bolničkim hodnikom pomiješan sa žustrim ritmom mojih potpetica i lupanjem srca tražeći izlaz iz bolnice i izlaz iz apsurdne situacije u koju sam se dovela. Konačno udišem svjež proljetni zrak. Posljednji snijeg za ovu sezonu konačno kopni, a u oštrom zraku se osjeti miris proljeća i novog ciklusa života. Duboko udišem. U glavi košmar. Kroz zgužvane misli prodire sjećanje na stihove Vesne Parun „ A kuda sada, u pohode čemu? ……“ Kako prikladno, nasmiješim se.

 48 godina mi je. Već deset godina orbitiram na Visokom tlaku. Pišem „Visoki tlak“ s velikim slovom V jer je tlak stvarno VISOK! Godinama uzimam jednu tabletu dnevno kojom reguliram tlak, ali u posljednje vrijeme kao da terapija ne djeluje. Zbog nekoliko učestalih i neugodnih ispada visokog tlaka i zbog potrebe da učinim nešto, odlučim obaviti sve pretrage da konačno stanem tom „zmaju“ na glavu. Dva mjeseca obilazim sve moguće doktore i obavljam opsežne pretrage: EKG, ERG, RTG, UZV, MSCT, MR i još neke egzotičnih naziva što je rezultiralo zaključkom da umjesto jedne trebam uzimati četiri tablete dnevno za regulaciju tlaka. Ne mogu vjerovati! I to je to?!? – Začuđeno gledam u ljubaznu doktoricu koja vrsno obavlja svoj posao. U meni pobuna duše. Istog trena sam rekla da ja te tablete neću uzimati. Zahvalim iskreno na trudu cijelom medicinskom timu i zatvorim vrata spomenuta na početku ovog teksta. I tek sad počinje priča. „A kuda sada, u pohode čemu?“

 Ljutito jurim u ured jer posao čeka. Da, ljutito, jer ne mogu prihvatiti postojeće stanje. U uredu me dočekuje mlada suradnica, utjelovljenje mog osobnog Anđela čuvara. Istresem pred nju svu svoju frustraciju i jad. A ona me blago gleda. Iako mlada, nosi u sebi veliku mudrost. I kaže: Učinite nešto za sebe, za početak. Opustite se. Odite na masažu. I daje mi broj telefona od „nekog“ Zorana iz „tamo nekog“ Kreativnog centra Luna. Uzimam broj telefona reda radi da ne rastužim Anđela. Od tog trenutka trebalo je proći još mjesec i pol dana i nakupiti se još crnih oblaka u mom životu da se konačno čaša prelije. Tada više sama nisam mogla ništa, ali je zato Anđeo nazvao i dogovorio termin za zvučnu kupku kod Zorana. Na putu do Kreativnog centra Luna napadaju me saboteri. Saboterima zovem moje misli koje se protive bilo kakvoj promjeni i govore: Da, sad ti je samo masaža trebala! Ma kakva zvučna kupka? Što će tebi netko nepoznati dirati tvoje energetsko polje? Što ti znaš? Budući da sam sabotere već prije upoznala, znam da što su oni glasniji to ih prije treba ignorirati. Rukom teškom kao olovo jedva pritišćem zvono. Topli glas s druge strane daje upute gdje su prava vrata. Na vratima me dočekuje Zoran. Osjećam kao da se već dugo znamo i da nam upoznavanje ne treba i da oboje znamo sve i da ne treba trošiti riječi. Ipak zajedno pijemo čaj i dajemo si vremena za upoznavanje na nekim drugim razinama prije nego tretman započne. Sve je jednostavno. Ulazim u Zoranovo carstvo zvuka. Božanski zvuci me grle, pozdravljaju, tješe, ljube, vole, prihvaćaju. Kod kuće sam! Zoran me blago kroz zvuke, mirise i sva osjetila vodi kroz božanske predjele Svemira i moga bića. Tri sata i nešto više vremena prošlo je kao u trenu. Zoran me blago dočekuje u ovoj stvarnosti. Hvala, Zorane! Opet ne pričamo puno. Ništa od toga iskustva ionako se riječima opisati ne može. Zoran mi samo kaže: Pustimo neka se događa. Kad osjetite potrebu, javite se. Od tada je prošlo tri mjeseca.

 Zoranovo „Pustimo neka se događa“ još se događa. Čim sam nakon tretmana iskoračila iz „Lune“ dočekuje me lijep sunčan proljetni dan. Laganim korakom, bez tereta i straha, zakoračim na sunčanu stranu. Boje su kristalno jasne, zvukovi su jači. Radost je u meni i oko mene. Danima nakon toga plutam u stanju bezgranične ljubavi prema svemu i svakomu.

Nikada nisam eksperimentirala s opijatima, ali vjerujem da bi se ovo stanje moglo opisati kao energetski ecstasy. Baš sada kada je sve čini dobro, oboružana radošću i ljubavlju zahvaljujući zvučnoj kupki, konačno se usuđujem zagledati se u sebe i pitati što je to što mi uzrokuje visoki tlak, što je to što me čini nemirnom i nezadovoljnom, što je to što me opterećuje i što mogu učiniti za sebe da bih bila i ostala dobro. Popis odgovora je dugačak. Sve sami problemi. A svaki je rješiv! Donosim odluku da ću poduzeti sve da iz života očistim sve nepotrebno. I u kratkom roku, manje od mjesec dana, preokrenem život iz temelja i privatno i poslovno. I mentalno i fizički i duhovno. U mjesec dana događaji su se samo nizali, svaki događaj nosio je u sebi izazov, ali i rješenje. Samo je trebalo donositi odluke. Bilo je preseljenja, velikog spremanja, čišćenja, bojanja, uređivanja, slaganja, bacanja, prekida odnosa i stvaranja novih, zamjena starih navika novima. Puno toga…Bilo je to poput veslanja no brzim vodama. Mirne vode me sada blago nose…. A kuda sada u pohode čemu….to još ne znam. Nije ni važno. Važno je da nakon svih ovih godina vidim i osjećam sebe, sebe radosnu, zadovoljnu, mirnu, sigurnu. Ja sam radost. Ja sam ljubav. Volim sunce i vjetar i more i kiše i planine i ljude. I konačno volim sebe.

 I da, krvni tlak je normalan, iako ne trošim četiri tablete dnevno. Tako neka bude!

 Zahvalna sam Anđelu što me je dovela do Zorana.

 Zahvalna sam Zoranu jer je njegova zvučna kupka dar iz Svemira koji je inicirao promjenu i iscjeljenje.

 Zahvalna sam Svemiru na strpljenju.

Zorane, znam da se sami pobrinete za ispunjenje svojih želja, pa vam ne upućujem želje za kraj. Samo Vam šaljem zahvalnost i ljubav. Oni će znati što Vam je najpotrebnije.

 

L.. G..

21/07/2012

 

 

 

 

Sandra Lešnjaković 03.07.2012.

U Lunu sam došla sa jakom glavoboljom koja je trajala već 5 dana , kao posljedica stresnog posla .

Dočekao me miris eteričnih ulja i na samom ulazu glavobolja je popustila.

Prvo razgovor sa Zoranom u kojem dobiješ osjećaj da te netko saslušao bez predrasuda .

Nakon toga je slijedila zvučna terapija za koju ja nisam vjerovala da bi mi mogla pomoći. Zvukovi koje sam čula odagnali su misli i samo su se pojavljivale slike iz prošlosti, ali ovaj put bez emocija,kao da sam sa tuđeg stajališta gledala svoj život , što mi je dalo do znanja da svaku situaciju možeš pogledati iz više kutova .Šamanski bubanj je bio poseban za mene i doslovce iscjeljujući, a zvukovi kao da su mi škakljali kralježnicu (osjećaj trnaca koji prolaze gore-dolje).

Nakon toga je uslijedila masaža kod koje doslovce počneš osjećati svaki dio svoga tijela, a predanost s kojom Zoran masira je još jedan razlog zbog kojeg se možeš opustiti.

Hvala Zorane , više ne mijenjam masera!

 

 

 

Kako je „Luna“ ušla u moj život... K.G. (17.06.2012.)

 

Spremam se već nekoliko dana napisati par rečenica o mom susretu sa Zoranom, o iskustvu koje sam doživjela u njegovoj Luni... Već nekoliko dana u svojoj glavi tražim primjerene riječi... riječi koje će dočarati puninu osjećaja i veličinu onoga što sam doživjela... Nadam se da ću barem jednim dijelom to uspjeti...

Dakle... Postoje ljudi i mjesta koja vas već na prvu osvoje... tako je bilo i ovaj puta... Već samim ulaskom u Lunu obuzeo me jak osjećaj mira i neke fine, lepršajuće sreće... osjećaj pripadanja... sigurnosti... povjerenja... osjećala sam se kao da sam došla kući...

Zoran je moje društvo i mene toplo dočekao, proveo prostorom, dao upute i na kraju spomenu i mogućnost masaže tijekom našeg boravka tamo... Priznajem, na masažu do tada nismo uopće pomišljale, došle smo se opustiti u sauni, družiti se, napričati i nasmijati... ma, masaža nam nije bila ni u primisli! Ali, istog trena kada je masaža spomenuta ja sam ZNALA da ju želim i ZNALA sam da će to biti posebno iskustvo... nisam tome mogla odoljeti...

Zatražila sam medicinsku masažu, misleći da mi je to najpotrebnije, ali Zoran, intuitivan kakav već je, osjetio je da je meni potrebnija energetska masaža... čini mi se da me je „pročitao“ već s vrata... Zaista, bila sam iscrpljena od ubitačnog, užurbanog svakodnevnog ritma života... stresa koji se nagomilao na mojim plećima i kao uteg me pritiskao prema tlu... trebalo mi je da napunim „baterije“!

Nisam mogla dočekati da se ispružim na stolu za masažu... nisam mogla dočekati svoj red! I napokon, nakon dugih sat i pol čekanja, došao je red i na mene... :)))

Divan miris ispunjavao je sobu, prigušena svjetlost lučica i lampe, ugodna opuštajuća glazba sve je to dalo jedan dodatan, magičan, dodir već ionako predivnoj atmosferi... Zoranova uputa da legnem i da se opustim bila je skoro pa suvišna... ja sam već bila spremna na „putovanje“... samo... nisam ni slutila da će to fantastično putovanje donjeti toliko toga novog i prekrasnog u moj život...

Iskustvo koje sam doživjela je skoro pa neopisivo... toliko mira, zadovoljstva, neopisive sreće koncentrirane na jednom mjestu, u jednoj kratkoj jedinici vremena, najbliže su vjerojatno definiciji NIRVANE... jednostavno ne znam kako to drugačije opisati... Simfonija prekrasnih zvukova, boja, mirisa obavili su moje biće... osjećala sam svaki djelić svog tijela i povremeno nisam osjećala niti jedan njegov dio... samo SPOKOJ, SREĆU i čistu LJUBAV... Sat vremena koliko je trajala masaža, proteklo je u trenu... ali istovremeno cijelo iskustvo kao da je trajalo i cijelu vječnost... Nisam željela da završi... ikada...

Nakon što je masaža bila gotova, nova čarolija je tek slijedila... Slijedila sam uputu i okrenula se na leđa... još uvijek zatvorenih očiju... slijedili su predivni zvukovi meni do tada nepoznatih instrumenata... potekle su mi suze... nisam željela vratiti se... kako otići iz raja??? ...teško... ali, morala sam... Zoranova uputa bila je jasna... rekao je: „Možeš polako otvoriti oči..“... Vjerovala sam mu.. ja to mogu... polako i nevoljko podigla sam otežale kapke... roj krijesnica lebdio mi je pred očima... kada se slika izoštrila, krijesnice su postale zvijezde... bilo je preljepo... kao da sam se ponovno rodila...

Nisam mogla odmah ustati... trebalo mi je nekoliko minuta da se pokrenem... sjednem... rastegnem... razbudim... Moje tijelo je činilo napor, ali duh se protivio... želio je još malo MIRA... Tada sam, u punom smislu te riječi, spoznala koliko moja duša čezne za njime... i odlučila sam to ne zaboraviti... to joj osigurati... to joj dati... u što većim količinama...

Dragi Zorane... ne znam jesi li svjestan na koje sve divne načine obogaćuješ ljudima život... predivno si biće.. puno ljubavi i topline... sretna sam što sam imala čast upoznati te... Hvala ti što postojiš... <3

 

 

 

..DOJMOVI SA ZVUKOTERAPIJE  29.1.2012. M.S.

..Cinnn, cinnn, cinn.. zatvaram oči. Uputa je jasna  duboki udah, izdah i prepuštanje emocijama.

Oko mene more je zvukova. Mjesta za spavanje nema. Zvukovi me vode u svoj svijet. Pratim ih. Vode me kroz čudovitu priču. Najprije gusta zelena šuma, a zatim predivni plavi oblaci. Tamo se najviše i zadržavam. Vrtim se, skaćem, plešem a oblaci me miluju. Toplo i ugodno mi je. Pokušavam racionalno shvatiti što mi se događa, ali gotovo je, osjećaj za tijelo više nemam. Ja više nisam ovdje, ja sam negdje drugdje...

Pitam se: „Jesu li u redu ovakvi osjećaji? Nisam li predaleko odlutala?“ Prvi puta osjećam ovako nešto...

Priznajem, davno prije imala sam problema sa svojim lošim emocijam i nisam više htjela ostati na ovome svijetu. Strah od tih emocija i njihovog ponovnog pojavljivanja dugo me pratio. Pa tako se i tu u jednom trenu pojavio. Što to moji snovi znače? Želim li ja time ponovo pobjeći u neki drugi svijet? A što sa uputom koji je Zoran dao da se pazimo naših namjera jer je moć Gonga snažna i lako prevodi naše namjere u stvarnost? Sve sam se to pitala ali blaženstvo koje sam osjećala me nije napuštalo. I dalje sam lebdjela među oblacima dok su me oni pažljivo milovali.

I tako u jednom trenutku vratila sam se u staru priču gdje me zvukovi okružuju, ja ih svijesno pratim i uživam u njima. Osjećaja za tijelo i dalje nemam ali osjećam zvuk i energiju. Sve više oko mene energija se neka stvara. Počinjem se osjećati moćno. Nije mi ni hladno ni vruće, samo me neka snaga i ispunjenost obavila. Osjećam da mi se na licu stvara osmijeh jer velika je to ugoda koju osjećam.

S vremena na vrijeme posebna mi snaga ulazi i u treće oko. Osjećam to kao snažan pritisak, grči mi se lice i teško to kontroliram. No to je nešto što sam i ranije iskusila pa se toliko i ne čudima, samo puštam da osjećaj prođe.

I dalje oko mene predivni zvukovi. Sve sam ih više svjesna. Toplina me i dalje obavija ali osjećaj za tijelo mi se pomalo vraća. Ja sam ovdje, Zoran svira meditaion pan a ja uživam.

Zvukoterapija je gotova. Zoran kaže: „Dobro došli nazad! Nadam se da vam se putovanje svidjelo i da ste se uspješno vratili.“ A ja pomislim: „Da, to je to što mi se dogodilo. Malo sam otputovala i sada se vratila. Nema razloga za moje bojazni“. Zoran je bio tako pažljiv i brižljiv. Zvukoterapiju s ljubavlju uradio i svima omogućio da otputuju ali i da se sretno vrate. Sve je to bilo pažljivo osmišljeno i još pažljivije otpraćeno. Hvala Zoranu!!

Nakon terapije dugo sam se još osjećala snažno i poletno. Dobila sam nešto što više ne ispuštam iz sebe... 

No, točno se sjećam i svoje prve zvučne kupke, kada sam imala dosta drugačijih osjećaja. Tada sam po prvi put razbila neke barijere u sebi. I to je bilo prije samo mjesec dana. Od tada pa do danas vidim velikog napretka u sebi i sve više ljubavi koja me okružuje.

Hvala Zoranu i njegovom daru koji ga prenosi  Zvukoterapijom!

 

 

Sanja Parvati 23.12.11.

‎**milina osjeta širine srčane čakre***valovi energija na pojedinačnim dijelovima tijela***koji se pretvaraju u slatku radost***zvuk duboki***u jednom trenu kao jauk utrobe majčice zemlje***koji prelazi u moj unutarnji glas***te zvukovi delfina u dubokom frekvencijskom iskonskom onom pravom kakav jeste---šumu mora***t...itraji plesa zvukova kosmosa***prelijevanje šumova moga unutarnjega bića***osjet kroz milovanje zvukovima---svih mojih tijela***slatko škakljanje svake čakre***u tišini i opuštenosti sebe***dar za darom***tako doživjeh gong kupku ***kod dragih prijatelja***zorana i larise***hvala vam od srca***zagrljaj svjetla neka vas ljubavlju ispunjava***...ooo...naravno da znam da se u meditaciji uvijek ide dublje i dublje...ali poslije kupke gong...boris i ja smo upali u tako duboku punu punine i mira mieditaciju...jednostavno je drugog okusa meditacija...vibriramo drugačije...ooo...jedva čekamo na gong cijelu noć...boris je preoduševljen...bože moj ...oči mu drugačije sjaje...sav je u vibnraciji drugačiji...čudo jedno...evo dok ti pišem zorane...na potiljku mi ulazi hladna prekrasn energija...ja jesam pomalo radosno euforična...no vjerujem najviše iskustvu koje se dešpava u tišini i miru moga bića...a ono što smo i što sam doživjela kod vas...je inicijacija u više sfere...i pišem ono što duboko doživim...beskrajno hvala...i topli od srca vam zagrljaj od mene i borisa... larisa je tako nježni yin ...kao srna...prekrasno ženstvena...a ti si veli boris...stara stara duša ...sa prekrasnom energijom služenja...ma dragi ste mi odavno...pusice vam... ♥ ♥

.

.

.

 Dana Krhlanko 29.11.2011.

Topli zrak u Luni veselo pozdravlja moje promrzlo tijelo. Ugodno zavaljena u ležaljku trenutačno padam za par oktava niže iz svog dnevnog ritma. 1. sat zvučne kupke samo za mene, na meni, taktilno, vibratorno, sveprisutno, iznenađujući doživljaj. Skoro pa skroz prestajem mislit i pristajem bit baš tamo, u toplim i finom sveprisutnom zvuku. 2. sat čvrste masaže budi moje tijelo. Otapam se po rubovima, odjednom svjesna da imam svakojake dijelove. 3. sat energetski tretman....osjećam novu dubinu, kao da netko u meni pali svijetla. Zoranov glas sada je potpuno drugačiji. Družimo se u nekoj drugoj dimenziji gdje sve rijeđe i lakše.Ispunjena si čistom ljubavi, stavrno si prekrasna, kaže Zoran. Prisjećam

sam već čula slično pri sustretu sa bićima svjetla. Smiješim se.....Zvuči skroz fino, ali nekako ne mogu to skroz osvijestiti. Sviđa mi se razina informacije al moj doživljaj kaska.

Kroz sljedećih nekoliko dana dobivam novi osjećaj za sebe. Kao da je slika mene mekša, finija, nježnija i širi se iz središta. Počinjem osjećati svoju toplinu i dozvoljavam si da budem u toj energiji koja ima svoj centar. Ne preljevam se prema objektima moje pažnje nego nekako imam svoju osovinu a pritom ostajem mekana, otvorena i ljubavna. Osjećam olakšanje i mir.

 

 

 

 Jasminka Rajkovic..

Veoma ugodan, topao i intiman ambijent wellness centra u kojemu se može potpuno obnoviti duša i tijelo. Mjesto gdje sam se oslobodila napetosti i negativnih osjećaja, a uz Lomi lomi masažu i umirujuću glazbu doživjela sam potpunu relaksaciju, osjećaj ljubavi i sreće, te i tjedan dana poslije još uvijek se osjećam obnovljeno na svim nivoima svojega tijela.

Baš kao što i sam opis masaže kaže jednom kada ju probate opet ćete joj se i vratiti i toplo bih preporučila svakome jer zaista ima se osjećaj da vam pozitivna energija protječe kroz cijelo tijelo i otpušta sve negativno nagomilano u Vama. Poslije svega možete samo utonuti u prekrasan san baš kao što sam i ja.

 Ako ne znate koju masažu odabrati ljubazni domaćini će Vam preporučiti s obzirom što Vam je u tome trenutku najpotrebnije za Vaš organizam.

 Sve se ne da opisati riječima i najbolje je doći osjetiti to svojim osjetilima.

 Hvala Larisa i Zoki na predivnoj i  savršenoj večeri!

 

 

M .H. (35)

Predivan i pomalo mističan ambijent u kojem sam zaboravila na vanjski svijet.

Tretman je na mene djelovao iscjeljujuće. Stari strahovi su nestali i otvorile su mi se neke nove prilike.

Dragi Zorane, hvala Ti na ovom dubinskom iskustvu koje me natjeralo da napokon pogledam duboko u sebe.

Vidimo se uskoro!

M.

 

 

 

Agnieszka Posavec

Apsolutno drugačije nego prošli put. Druga energija, drugi zvukovi, druga iskustva... Ali opet taj isti nevjerojatno snažan osjećaj da svaki zvuk dopire ne samo do svakog atoma mog tijela, ali i na drugi nivo...! Hvala Zoran Malin Mravunac i Larisa Malin Mravunac!!!!

 02.10.2011.

 

 

 

 Ljerka Vukovic Jelčić

što se dojmova tiče mogu reći da mi je ovo bila prva zvučna kupka i doživljaj je bio vrlo lijep, umirujuć i meditativan, na mene su najjači dojam ostavili bogatstvo i raznolikost mnogobrojnih zvukova, neki od njih su mi bili tako lijepi i neobični, da sam morala otvoriti oči da vidim kakav to instrument je u stanju ispuštati tako prekrasan, zanimljiv i neobičan zvuk. Poseban doživljaj je i ležati na zemlji, a iznad sebe imati mjesec i zvjezdano nebo, makar imam želju isprobati kupku i u zatvorenom prostoru, pretpostavljajući da je doživljaj tada jači...

02.10.2011

 

 

Gloria Zacskai

...Zvukoterapija je bila vrlo zvučna. Imala sam osjećaj kao da gongovi svraju samo za mene. Poistovjetila sam se sa zvucima i najintenzivniji mi je bio kontakt s tibetanskim zdjelama. Osjećala sam kako vibriram u simbiozi s ostalom lepezom zvukova koji su me okruživali.

Tijekom aroma masaže sam se počela opuštati i otvarati. Uživala sam u trenucima upijanja vrućeg ulja na svojoj koži i udisanjima istih. Osjećala sam kako prodiru u mene..

 ... Nadalje, najnajintenzivniji je bio posljednji čin tretmana-bioenergija. Osjećala sam toplinu, osjećala sam trnce, osjećala sam kolanje neke sile iznad mene, kako se polako slijeva u moje tijelo i moje biće i kako me preuzima. Kako je prijenos bio sve jači, osjećala sam kao da mi netko otklanja staru nakupljenu hrđu sa kotača unutar mene i lagano ih nanovo pokreće.. Puno tog je izašlo na površinu, puno tog je eruptiralo. Na kraju je došla bonaca i preplavila me.

 Naočigled sam osjetila novu i jaču energiju u sebi, novu snagu, hrabrost, ljubav.. Tijelo mi je davalo znakove promjene i raznorazne signale još nekoliko dana poslije tretmana. Osjećala sam se bolje i taj osjećaj još uvijek traje.

Veselim se idućem susretu na kojem vjerujem da ću se još više zbližiti sa svojim pravim bićem i da će ono izaći na vidjelo.

 I zato veliko veliko hvala Zoranu na svemu tome. :)26.09.2011.

 

 

A.M

Moj prvi tretman u Luni...

Sam poziv i odlazak u Lunu je ujedno promijenilo moj život, moje osjećaje, moje snove, pogled na svijet, mene... To je dan koji se morao dogoditi i koji sam dugo iščekivala a da to nisam ni znala. Došla sam skromnih očekivanja a dobila tako puno... kroz zvuk,energiju...shvatila sam tko sam zapravo. Sada sam spremna nastaviti svoj put...a put me vodi uvijek u Lunu, u moju obitelj, u moj dom... ♥

13.09.2011.

 

 

Agnieszka Posavec

Nije to bila moja prva gong kupka pa sam znala manje-više što mogu očekivati. Ali savršenstvo sklada energije između Zorana i Larise, zvuka instrumenata i čestica mog tijela, energije grupe i voditelja, nas na zemlji i vedrog zvjezdanog neba potpuno me ostavila bez riječi. Moje tijelo i duša su se stvarno kupale u zvuku zanimljivih instrumenata, snažnog gonga, bubnjeva, pa nježnih zvončića i puno drugih kojih nazive ne poznam… – nevjerojatan osjećaj! Strujanje te iznimno snažne pozitivne energije utjecalo na mene za vrijeme trajanja kupke, ali i poslije, i jučer,i danas... i pitam se kad će biti slijedeći put?

 31.08.2011.

 

 

 

Sanja Putica Trbojevic

Na putu uspostavljanja životne ravnoteže imala sam čast prisustvovati Zvučnoj Gong kupki Luna. Dok je grad obasjavao zlatni zalazak sunca, grupa dobrih ljudi i djece prostrla je svoje ležaljke na livadu. Sklopila sam oči, osjetila miris trave i zemlje na kojoj ležim i prepustila se novom iskustvu: doživjeti kako zvuk djeluje na mene. Minut po minut, gong po gong sve se mijenjalo. Kad sam otvorila oči nebo je bilo zvjezdano, jezero zrcarilo je svjetlo ulične rasvjete. Riječi su postale suvišne, osjećalo se jedinstvo, bivanje u jedinstvu sa svemirom i svijetom. Dimenzija mog postojanja u potpunosti usklađena sa pulsiranjem zemlje.Nakon dugo vremena utonula sam u san i to miran san i ujutro probudila svježija i koncentriranija.Kad god budem imala potrebu „vratiti se u centar“ znam kome ću se obratiti.Zahvalna sam što mi je omogućeno da doživim gong, a vjerujem da izbor mjesta i izvođača nije bio slučajan. Sve je uredu , sve je usklađeno.Hvala od srca

 30.08.2011.

 

 

Tajana Fanjkotić

Još pod dojmog predivne zvučne kupke od juče željela bih se zahvaliti Zoranu i Larisi na ovom predivnom iskustvu.Ovo mi je bila prva zvučna kupka u životu i očarana sam...svaki zvuk u meni je izazivao tako nešto posebno ...neznam kako to objasniti al nekakvu ugodnu jezu u cijelome tijelu ,neznam jel to prava riječ al takvo veliku ugodu i puno pozitivne energije...nešto posebno.

Poslije kupke doma sam otišla tako opuštena,smirena i jako presretna...i taj me osjećaj prati danas cijeli dan...Hvala Vam još jednom na svemu i nadam se da se ubrzo vidimo na još kojoj Vašoj kupki

 29.08.2011.

 

Nina (35), Zagreb

Na tretman zvučnom kupkom, masažu i bioenergiju u Lunu sam došla u trenutku kad sam bila svjesna da moram ispočetka otkriti tko sam, da bih mogla biti iskrena u odnosima koje imam u životu. Shvatila sam da sam toliko bila preokupirana pokušajima da projiciram dijelove sebe u ulozi prijateljice, mame, žene, ljubavnice, kćeri,da sam se pogubila i zaboravila tko sam. Mislim da sam samo kao sestra bila autentična. Trebalo me presložiti. Trebala sam odblokirati drugu čakru, za koju sam znala da je zatvorena, ali nisam znala da je zatvorena još i treća i četvrta. Za vrijeme tretmana misli su mi se rojile u glavi,a suze kotrljale, bez jecanja.

Nakon tretmana sam se osjećala jednostavno drugačije. Osnažemo, sigurno i fokusirano. Spremna da budem ja, iako znam da je put dug.

27.08.2011.

 

 M. G.

Draga Luna...

Hvala Vam za divan osjećaj poslije masaže koji ste mi podarili u vašem ugodnom ambijentu..harmoničan rad gosp Zorana na optimalan način, duboko me opustio..smanjio osjećaj napetosti u tijelu..i vratio energiju. Tri sata prošla su za čas..a more emocija, divnih nota i pozitivne energije zapljusnulo je mene koja sam imala čast upoznati i družiti se sa Vama..zasigurno se vidimo ponovno....♥

02.08.2011.

 

Snježana Kovačić

Trosatni tretman Luna

Predivno, dragocjeno, kreativno, životno, iskreno, intrizično, senzualno... i prije svega profesionalno - wow !!!! Mali dio riječi koji opisuje moje novo veliko iskustvo danas... H.V.A.L.A T.I. NA TOME , HVALA TI ŠTO JESI :D                                                22.07.2011.