PRIJEDLOG BORAVKA U SPA & WELLNESS ZONI

 

Za one koji će po prvi puta posjetiti našu spa&wellness zonu, kao i za sve one koji u našoj ponudi redovito uživaju, predlažemo sljedeći ritual. Naravno, vi ćete ga prilagoditi svojim potrebama i željama, a mi vam u svakom trenutku ostajemo na raspolaganju za pomoć i dodatne informacije. Predlažemo vam da opuštanje, uživanciju i odmor još dodatno obogatite peelingom… ugodnom kupkom… i na kraju masažom.Možete se odlučiti za 3-satni, 6-satni ili cjelodnevni boravak u spa & wellness zoni. Razmjerno trajanju vašeg boravka u spa & wellness zoni, cijene peelinga i kupki se smanjuju… a u cjelodnevnom boravku većinu njih vam poklanjamo. Uživajte! Uvjereni smo da ćete istinski uživati u boravku u našoj spa & wellness zoni, te da ćete joj se, jednom kad je upoznate, redovito vraćati.1. TUŠIRANJE
Na samom početku, obavezno je tuširanje. Na taj način se s kože skidaju masnoće, i tijelo se priprema za oslobađanje od toksina koje će uslijediti tijekom boravka u spa&wellness zoni. Ovo (uvodno) tuširanje obavite uz pomoć sredstva za pranje tijela, a nadalje, svako sljedeće tuširanje za vrijeme vašeg boravka u spa&wellness zoni treba biti samo vodom, bez sredstava za pranje tijela.2. PEELING
Blagodati peelinga :
Koji god peeling odabrali, peeling zrnca će ukloniti odumrle stanice kože, te tako otvoriti i očistiti pore, kroz koje će tijelo lakše izbaciti nakupljene toksine i višak tekućine.
Napomena : Peeling tijela nemojte provoditi češće od jednom tjedno.
Postupak :Nakon uvodnog tuširanja, istrljajte se peeling zrncima kružnim pokretima, počevši od stopala pa prema gore. Pokreti neka budu energični ali nježni, uvijek u smijeru kazaljke na satu. Nakon nanošenja peelinga ostavite peeling zrnca da djeluju na tijelo. Preporučeno trajanje tretmana je og 5-8 minuta.


3. TUŠIRANJE 
Nakon završenog tretmana peelingom, obavezno je tuširanje mlakom vodom.4. FINSKA SAUNA
Boravak u finskoj (suhoj) sauni uzrokovat će pojačano znojenje, i tako povoljno djelovati na čišćenje organizma od toksina, ojačati srce te potaknuti probavu.
Radi vlaženja i aromatiziranja zraka u sauni, preporuča se tijekom boravka politi vulkansko kamenje pripremljenom vodom s eteričnim uljima.
Preporučeno vrijeme boravka u finskoj sauni je 8 - 12 minuta, ili onoliko koliko vam je ugodno.
Preporučamo da prije ulaska u finsku saunu očitate naša "Zlatna pravila saunanja".5. TUŠIRANJE 
Tijelo je nakon ekstremnog zagrijavanja potrebno ohladiti. Naizmjeničnim intenzivnim zagrijavanjem i hlađenjem povećava se protok krvi u organizmu, te se pospješuje metabolizam. Voda kojom se tuširate treba biti najprije mlaka, a onda je možete zamijeniti i hladnom.6. ODMOR
Obavezan je odmor u trajanju od 20-tak minuta, odnosno najmanje onoliko vremena koliko ste proveli u sauni.
Nakon što se tijelo ohladi (za 10-tak minuta, a to ćete znati po tome što ćete se prestati znojiti, i više nećete osjećati da vam je vruće) preporuča se konzumiranje dovoljnih količina tekućine, te voća po želji.

Ovaj postupak pod 4,5 i 6.(boravak u finskoj sauna + tuširanje + odmor) ponovite još dva puta, ili onoliko puta koliko vam je ugodno.
Ne zaboravite se između dva boravka u sauni odmarati najmanje onoliko vremena koliko ste u njoj proveli, a izgubljenu tekućinu nadoknaditi konzumacijom vode i čajeva.7. KUPKA  ZA TIJELO
Nakon odmaranja od “zadnje runde saunanja”, predlažemo ugodnu, opuštajuću kupku koja će vam obnoviti tijelo i duh, nahraniti vašu kožu i dodatno vas opustiti. Idealno je da u kupki s dodatkom eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete te uz dodatak ostalih sadržaja po želji (med, maslinovo ulje, morska sol…) uživate 20-tak minuta. Ukoliko ste došli u društvu voljene osobe, sigurni smo da će vam se svidjeti romantična kupka udvoje. Nakon kupke nemojte se tuširati. Lagano se osušite ručnikom, bez trljanja. Ukoliko ne želite aroma kupku, tada uživajte u blagodatima vode našoj hidromasažnoj kadi.8. MASAŽA TIJELA
Na kraju vašeg posjeta predlažemo masažu cijelog tijela, nakon koje ćemo vas počastiti keksom od lavande i čajem. Nakon masaže nemojte se tuširati, neka tijelo uživa u pruženim blagodatima sve do sutrašnjeg dana.

Ukoliko ste uživali u našoj i vašoj spa&wellness zoni, dođite nam opet. Čekamo vas! Molimo vas da svoj dolazak obavezno najavite telefonskim putem. Hvala.