ODABERITE LUNA MASAŽU OD 60 MIN I UŽIVAJTE U 90 MIN 

Holistički centar Luna stvorit će vam pravu oazu čistog užitka. Sve čarolije masaža i bit će usmjerene samo na vas, kao da ste sami na svijetu. Za cijenu masaže od 200 kn/60 min, dobijete masažu od punih 90 minuta. Uživajte!

BROJ AKCIJSKIH VAUČERA JE OGRANIČEN!

 

LUNA MASAŽA

Na ovu masažu, koju smo osmislili posebno za Žene, izuzetno smo ponosni. Masaža se vrši hladno prešanim biljnim uljem, uz dodatak “ženskih” eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete, koja ćemo iz široke lepeze eteričnih ulja odabrati posebno za Vas, uzimajući u obzir Vašu osobnost, karakter i trenutno stanje organizma.
O djelovanju eteričnih ulja na naše fizičko i ne-fizičko tijelo mogli bismo naširoko pričati… ali ukratko, primit ćete umirujuću ili poticajnu, njegujuću ili energičnu, “detoks” ili antistresnu ( ili pomalo sve od toga…), ali u svakom slučaju izuzetno ugodnu masažu uljima koja podržavaju žensku, “mjesečevu” yin energiju u Vama, a koju mi žene tako često potiskujemo duboko u sebi. Simbolika Lune kao općeg načela ženskosti podsjeća nas na snagu koja ne samo da “upravlja” mjesečevim mijenama, nego čak i “pomiče oceane” izmjenom plime i oseke ! U prenesenom smislu, energija Lune potiče duhovnu preobrazbu, povjerenje u vlastiti životni put, donošenje pravih odluka, kreativnost i nove početke... Ukratko, osnažuje nas za povratak sebi i svojoj pravoj prirodi.
Masaža završava polaganjem vrućeg ručnika uzduž kralježnice, za dodatno osnaženje tijela i jako dobar osjećaj. Drage Žene, poklonite same sebi ovu masažu kad god zaželite podržati nježnu, a tako snažnu, jedinstvenu osobu u sebi... A vi, dragi Muškarci, budite hrabri i poklonite ovu masažu Posebnoj Ženi u svom životu.

 

Dodatne info na:

info@centarluna.com ili nazovite na 091 30 60 330