BONTON

Kreativni centar Luna je mjesto zdravog življenja. Zato se trudimo da vam prilikom boravka pružimo najveću pažnju, za vaše opuštanje i ljepotu izvana i iznutra. U vrijeme vašeg rezerviranog termina u wellness studiju bit ćete jedini gosti. Dakle, tijekom vašeg boravka drugi klijenti nemaju pristup. Stoga vas molimo da poštujete pravila koja smo smislili radi vaše privatnosti.


Molimo da željeni termin obavezno rezervirate telefonom, te da nam prilikom rezervacije ostavite kontakt telefon.


Najljepše vas molimo da na dogovoreni termin dođete na vrijeme, kako bi se u miru i bez žurbe opustili i pripremili za tretman. Ukoliko kasnite, nažalost ćemo vam morati skratiti tretman jer bi u protivnom oštetili slijedećeg klijenta.


Pušenje nije dozvoljeno u unutarnjem prostoru. Hvala vam što poštujete ovu našu odluku.


Ukoliko ste spriječeni doći na zakazani termin, najljepše vas molimo da ga otkažete na vrijeme, kako bismo vaš termin mogli ustupiti drugom klijentu.


Molimo da nas obavjestite o svom zdravstvenom stanju ili o eventualnim zdravstvenim tegobama koje bi mogle utjecati na pravilan izbor tretmana ili programa, a time bi se izbjegle eventualne neželjene posljedice.


Sve informacije o našim uslugama možete naći na web stranici ili dobiti od osoblja. Uvijek smo spremni saslušati vaše sugestije i prijedloge, odgovoriti na vaša pitanja, i predložiti vam tretman u kojemu ćete uživati.


Veselimo se vašem dolasku!